Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Filep Ádám vagyok a GenerÁl-Di Kft. tulajdonosa.

Cégünk 2013 óta nyújt építőipari szolgáltatást magánszemélyeknek,cégek,építészek számára az ország egész területén 100%-ban magyar tulajdonú mikro-vállalkozásként.
 
Csapatunk folyamatosan bővül és fejlődik. Évről évre több száz elégedett megrendelővel bővülünk.

Jelenleg 30 szakemberrel végezzük munkáinkat. Csapatban dolgozunk és egy közös célunk van, hogy mindenből a maximálisat hozzuk ki.

Munkatársaink kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek generálkivitelezés, hidegburkolás, melegburkolás, szerkezetépítés, hőszigetelés, épületgépészeti szerelés és minden olyan területen, amely egy épület kulcsra késszé válásához szükséges.

Ügyfeleinkkel személyesen (telefon,email, személyes megbeszélés) tartjuk a kapcsolatot és minden elképzelésüket igyekszünk megvalósítani. Mivel rengeteg helyzettel találkozunk nap mint nap, ezért hasznos tanácsokkal és ötletekkel tudunk szolgálni már a tervezés fázisban is.

Munkáinkat fix áron szerződésbe foglalva vállaljuk el, miután egy vagy több helyszíni felmérés és személyes egyeztetés teljesen tisztán látjuk a feladatot. Ez elengedhetetlen a pontos munkavégzéshez!

Az elégedett ügyfél a célunk és az,hogy emelt fővel és jó hírrel távozhassunk egy munka befejeztével.

Munkamegrendeléssel és időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressenek bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén

info@generaldi.hu

+3630-658-18-30

GenerÁl-Di kft. Faceobook

vagy kérje árajánlatunkat!

Üdvözlettel,

Filep Ádám

GenerÁl-Di Kft